Bambusz fésű

Környezetbarát, természetes, biológiailag lebomló bambusz fésű. Moso bambusz anyaga antibakteriális tulajdonságokkal és kiváló nedvességállósággal bír, megakadályozza a sztatikus feltöltődést.

990 Ft

Készleten

eco
vegan
pba

100 %-BAN LEBOMLÓ BAMBUSZBÓL KÉSZÜLT

A fésű Moso bambuszból készül, ami biológiailag lebomló, komposztálható, természetes anyag.

KIS MÉRETŰ

Bárhol elfér, utazáshoz, nyaraláshoz is tökéletes, de akár napközben is ott lapulhat a táska mélyén.

MŰANYAGMENTES MINDENNAPOK

Műanyagfogyasztásod csökkentését legkönnyebben a naponta használt termékekkel tudod elkezdeni.

fesu

KÖRNYEZETBARÁT HAJÁPOLÁS

A termék használatával nem csupán magaddal, de a természettel is jót teszel. A környezetet addig is óvjuk, amíg megérkezik hozzád, mert kizárólag könnyen lebomló, környezetbarát csomagolást használunk.

Információk

  • Bankkártyás fizetési lehetőség a Paylike rendszerén keresztül: a Paylike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.
  • Átutalás bankszámlára: Lehetőség van a terméket előre, átutalással kifizetni
  • Utánvétes fizetési lehetőség: Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted.
  •  
  • Foxpost csomagautomata: Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő Foxpost csomagautomatába kérni a csomagod, így a csomagot bármikor átveheted és nem kell a futárhoz igazodnod.
  • Házhozszállítás Foxpost futárszolgálattal:  A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Az általános elállási jog törvényben kötelezett 14 napon belüli gyakorlását webáruházunkban 30 napra meghosszabbítottuk. A pénzvisszafizetési garancia ugyanazon esetekre vonatkozik mint az elállási jog, sértetlen, bontatlan termékekre érvényesíthető.